Bestel tijdig uw zeefbanden en onderdelen

Met het stijgen van de temperatuur dient zich een nieuw groeiseizoen aan; de aardappelen worden gepoot, bieten gezaaid. Wij wensen eenieder een groeizaam en voorspoedige teelt toe!

De oogstperiode ligt ogenschijnlijk nog ver weg. Toch willen we u alvast attenderen op een tijdige bestelling van uw zeefbanden en onderdelen. Diverse leveranciers laten weten dat ze kampen met vertraagde levertijden door een grote vraag wereldwijd naar grondstoffen en halffabricaten.

Daar komt bij dat Hessels Zeefbanden niet langer rechtstreeks aan eindgebruikers levert. Zinger levert zeefbanden van Hessels aan u, de akkerbouwer, loonwerkers en mechanisatie. Uiteraard leveren we met name Grimme en AVR zeefbanden uit voorraad; echter hierbij gaat het vaak om de standaard banden. Daar Hessels nu reeds aangeeft dat de levertijden van zeefbanden behoorlijk oploopt, is het raadzaam om specifieke banden tijdig aan te vragen, c.q. te bestellen!

Niets is vervelender om tijdens de oogsttijd te wachten op onderdelen; het aantal gunstige oogstdagen is beperkt. Voorkom deze ellende en kijk uw rooimachine, kipper (voorzien van valbrekers) en invoerlijn(en) tijdig na!

Zinger Mechanisatie levert alle denkbare zeefbanden en onderdelen van aardappel- en bietenrooiers en -laders, zoals grondkettingen, loof-, egel-, transport-, PVC- en boxenvullerbanden, split PVC voor spijlbekleding, rubberrollen, tandwielen, kogellagers, lagerblokken, kettingwielen, kettingen, V-snaren, enzovoort.

Lang verhaal kort: bestel op tijd uw zeefbanden en onderdelen. Zo kan het werk en uw oogst altijd door. Ziezo, prima werk met ZIBO!

Vraag hier de ZIBO Zeefbandencatalogus aan.