Overname Hepparts Holland door Zinger Mechanisatie

Onderdelen voor aardappel- én bietenrooiers onder één dak

Zinger Mechanisatie heeft per 1 december 2016 de bedrijfsactiviteiten, -inventaris en voorraad overgenomen van Hepparts Holland in Beilen (Dr.). Hepparts is een specialist in onderdelen voor oogstmachines, wasinstallaties en verwerkingslijnen in verschillende industriële toepassingen.

Het Hepparts assortiment vormt een logische aanvulling op het ruime onderdelen assortiment van Zinger Mechanisatie. Beide bedrijven zijn met name een begrip onder loonwerkers en akkerbouwers als het gaat om de levering van onderdelen voor bieten- en aardappelrooiers. De overname van Hepparts Holland, een gevolg van het plotselinge overlijden van Hepparts Holland eigenaar Henri Hepping, vormt hiermee een logische aanvulling op de bedrijfsactiviteiten van Zinger Mechanisatie.

Inmiddels is de inventaris verhuisd van Beilen naar Borger. Binnen afzienbare termijn zal het assortiment, dat nu nog onder de domeinnaam www.hepparts.nl wordt gepresenteerd, geïntegreerd worden in de onderdelen website van Zinger: www.zeefbanden.nl.

 

Meer informatie:
Zinger Mechanisatie B.V.
tel. +31 (0)599 23 44 18

Zinger_Zeefband

 

Hepparts_Bedrijf_2-web

 

Hepparts_Magazijn_1-web